Ja sa vozitës sanksionohen në Shkup

Në kuadër të kontrolleve të shtuara në trafik, gjithsejtë 250 vozitësve u janë shqiptuar gjoba, 77 prej tyre për tejkalim të shpejtësisë.
Ministria për Punë të Brendshme ka njoftuar sot se nga numri i përgjithshëm i të të gjobiturve 16 nuk kanë poseduar patentë shoferi, për tejkalim të shpejtësisë 77 ndërsa 18 për makina teknikisht të parregullta.

Baby Boo

Për parkim të parregullt janë shqiptuar 66 shkelje, 61 makina janë larguar nga karrotreci si dhe 33 dënime për mosmbajtje të maskës mbrojtëse.