Ja sa vota mori BDI në Likovë

Zëdhënësi i Bashkimit Demokratik, Bujar Osmani, pak më herët shpalli fitoren e BDI-së në tri komuna. Në Komunën e Likovës, BDI-ja është në epërsi të fortë dhe deri më tani ka arritur të marrë 6631 vota, Aleanca-Alternativa 1379, Besa 315, PDSH 118, të pavlefshme 38.

Baby Boo