Ja sa të vd*ekur nga Covid-19 janë në Tetovë


Tre persona të vdekur nga Covid -19 në Tetovë por sipas autoriteteve spitalore të njëjtit kanë ardhur në fazën e fundit në gjendje shumë të rëndë.
Ata janë shtruar në spital brenda 24-48 orëve të fundit me simptoma shumë të rënda.Nga Spitali apeluan për qytetarët që kanë shenja të virusit të vijnë menjëherë për trajtim sa nuk është vonë.

Ndryshe këto ditë situata është stabilizuar dukshëm. Janë vetëm 36 të hospitalizuar dhe po aq pacientë me oksigjeno-terapi. Asnjë prej tyre nuk është me respirator. Ambulantë ditore janë 42 ndërsa 4 janë me nga një dozë të vaksinës dhe 3 me dy doza.