Ja sa të infe*ktuar me Kovid-19 në 24 orët e fundit, 6 vi*ktima dhe 336 të shëruar

Gjatë 24 orëve të fundit në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 205 raste të reja të të in*fektuarve me Kovid19.

Ndërkohë që numri i të shëruarve është më i lartë se i të inf*ektuarve dhe shënon 336. Sipas raportit gjatë 24 orëve të fundit kanë nd*eruar jetë edhe 6 pac*ientë të pre*kur nga Kovid-19

Baby Boo