Ja sa të infektuar me COVID-19 ka në Maqedoni sot!


Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 64 pacientë të shëruar.

– Shkup 17
– Kumanovë 9
– Prilep 12
– Tetovë 3
– Strugë 12
– Ohër 9
– Gostivar 1
– Kërçovë 1

Në 24 orët e fundit janë realizuar 145 teste dhe janë konfirmuar 22 raste të reja të COVID -19, në: Shkup-13, Prilep-2 dhe Tetovë-7. Deri më tani, janë kryer gjithsej 19241 teste për COVID në vend.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 1664, numri i pacientëve të shëruar është 1200, numri i atyre që kanë ndërruar jetë është 91 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 373.