Ja sa shk*elje për mosmbajtjen e maskës, MPB apelon për respektim të masave

Gjatë 24 orëve të fundit në tërë territorin e vendit janë regjistruar 423 shke*lje për mosmbajtje të pajisjeve mbrojtëse personale.

Ministria e Punëve të Brendshme ka apeluar deri te të gjithë qytetarët që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria për parandalim të Covid-19.

Baby Boo