Ja sa shkelje për mosmbajtjen e maskës

Në 24 orët e fundit (21/22.08.2020) në Maqedoninë e Veriut janë regjistruar 420 shkelje për mosmbajtjen e maskës.
Ministria e Punëve të Brendshme apelon deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga virusi korona.

Baby Boo