Ja sa shkelje për mosmbajtje të maskës regjistrohen në 24 orët e fundit

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, lidhur me masën për mosmbajtje të maskës mbrojtëse, janë regjistruar 369 shkelje, bëri të ditur MPB-ja.

Baby Boo

Nga Ministria e Punëve të Brendshme u bëjnë apel qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19.