Ja sa shk*elje për mos-mbajtje të maskës, MPB me apel: Respektoni masat dhe protokollet

Gjatë 24 orëve të fundit (16/17.07.2020) Ministria për Punë të Brendshme në gjithë terri*torin e Republikës së Maqedonisë së Veriut Ka regjistruar 218 shk*elje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse kundër Kovid-19.

Baby Boo

Nga Ministria e Brendshme vazhdojnë të apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të jenë më vigjilent dhe të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga institucionet kompetente dhe që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.