Ja sa shke*lje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë natës së kaluar (12/13.07.2020) në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sa i përket masës për mbajtjen e maskës mbrojtëse janë regjistruar 237 shke*lje.

Baby Boo

Ministria për punë të brendshme apelon deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.