Ja sa persona të ndalua për shkelje të orës policore gjatë mbrëmjes së kaluar

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Ministrisë së Brendshme, në lidhje me ndalimin e lëvizjes, është regjistruar se në nivelin e të gjithë vendit 29 persona nuk e respektuan ndalimin e lëvizjes, dhe 23 persona u arrestuan, dhe për pjesën tjetër u morën të dhënat dhe do të pasojnë masat e duhura.

Baby Boo

Lidhur me detyrimin për të sjellë mbrojtje personale gjatë 24 orëve të kaluara, janë paralajmëruar nëntë persona.

Gjithashtu, sipas të dhënave statistikore për 24 orët e kaluara, 112 personave u janë dhënë vendime për izolim, dhe 82 persona kanë nënshkruar deklarata për vetë-izolim.

Punonjësit e policisë kryen inspektime të personave në izolim dhe izolim, nuk u regjistruan asnjë person që nuk e respektuan masën për izolim dhe izolim./GazetaE

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Ministrisë së Brendshme, në lidhje me ndalimin e lëvizjes, është regjistruar se në nivelin e të gjithë vendit 29 persona nuk e respektuan ndalimin e lëvizjes, dhe 23 persona u arrestuan, dhe për pjesën tjetër u morën të dhënat dhe do të pasojnë. masat e duhura

Lidhur me detyrimin për të sjellë mbrojtje personale gjatë 24 orëve të kaluara, janë paralajmëruar nëntë persona.

Gjithashtu, sipas të dhënave statistikore për 24 orët e kaluara, 112 personave u janë dhënë vendime për izolim, dhe 82 persona kanë nënshkruar deklarata për vetë-izolim.

Punonjësit e policisë kryen inspektime të personave në izolim dhe izolim, nuk u regjistruan asnjë person që nuk e respektuan masën për izolim dhe izolim./Alsat