Ja sa para i’u dha qeveria e Zaevit Gazetës Koha dhe Lajm


Ministri pa resor Robert Popovski publikoi mediumet e shkruara të cilat kanë përfituar fonde nga programi mbështetës për shtypjen dhe shpërndarjen e gazetave për vitin 2018. Për këtë qëllim Qeveria ka ndarë mjete në vlerë prej afro 700.000 euro. Deri tek Qeveria kanë arritur 13 kërkesa për ndihmë financiare nga mediumet e shkruara por vetëm 11 kanë fituar ndihmë për shkak se 2 nga to nuk I kanë plotësuar kriteret.

Gazeta Koha ka përfituar 80 mijë euro ndërsa gazeta Lajm 15mijë euro.