Ja sa kushton testi për Covid 19 në Maqedoni dhe a vlen për Gjermani

Disa mërgimtarë të cilët kanë ardhur më herët në Maqedoninë e Veriut mezi kanë siguruar terminet për ta bërë testin për Covid 19.

Baby Boo

Interesimi për këto teste tek mërgimtarët është shtuar për faktin se gjatë kthimit nuk duan që ti nështrohen karantinimit apo vetizolimit në Maqedoni.

Agjencia e lajmeve INA njofton se edhe testet e Maqedonisë vlejnë në Gjermani, por jo 72 orë, vetëm 48 orë.

Një test për ta verifikuar nëse jeni pozitiv apo negative me koronavirusin kushton 5500 denarë.