Ja sa është rroga mesatare në të gjithë shtetet, Maqedonia renditet … (FOTO)

Republika e Maqedonisë radhitet si një ndër shtetet e fundit në Evropë pë sa i përket rrogës mesatare, kështu flasin rezultatet dhe matjet ekonomike për vitin 2018.

Baby Boo

Pas Maqedonisë në listën e shteteve të cilat qëndrojnë keq për sa i përket rrogës mesatare radhiten vetëm se Shqipëria, Kosova, Molldavia dhe disa shtete tjera.

Sipas renditjes pagë më të lartë mujore në Evropë marrin qytetarët e Zvicrës, Danimarkës, Luksemburgut, Islandës dhe Norvegjisë.

Restorant Lumare