Ja sa do të zgjasë identifikimi i ADN-ve


Obdiksionet janë kryer dhe tani kufomat po mbahen në pritjet të një vendimi të prokurorisë bullgare. Por pritet identifikimi i ADN-ve, i cili do të zgjasë rreth 7 ditë, pasi shumë viktima janë dëmtuar shumë dhe nuk mund të identifikohen. Për sa i përket personave të lënduar, të 7 të lënduarit janë jashtë rrezikut për jetën, por njëri është në gjendje më të rëndë pasi ka djegie të shumta.

Baby Boo