Ja kush janë emrat e rinj të KSHZ-së

Oliver Derkovski nga VMRO-DPMNE me shumë gjasa do të jetë kryetati i KSHZ-së, ndërsa Elizaveta Postolovska do të jetë anëtare e KSHZ-së nga kjo parti.

Baby Boo

Nga BDI kanë propozuar Ditmire Shehun, kurse nga ASH-ja Krenar Llogën. Nga BESA e Kasamit kanë vendosur si pjesëtarë të KSHZ-së nga rradhët e tyre të jetë Enver Saliu.

Nga LSDM kanë vendosur si emra Borço Kondarovski, Janakie Vitanovski dhe Radica Ristecski.

Në komisionin për emërime dhe zgjedhje pritet në çdo moment të fillojë me punë ku do të vërtetohen të gjithë emrat e kandidatë dhe do të dërgohen në parlament.Pa Censurë


Restorant Lumare