Ja kush është kandidati për deputet nga radhët e BDI-së në njësinë zgjedhore 1

Arben Ziberi është kandidati për deputet nga radhët e partisë Bashkimi Demokratik për Integrim. Ziberi është bartës i njësinë zgjedhore numër 1.

Arben Ziberi ka diplomuar në Univerzitetin e Shën Kirili dhe Metodit në Shkup pran fakultetit të mjeksisë.

Ziberi ka menaxhur me Agjencionin për Punësim si zv. drejtor dhe nga muaj tetor i vitit 2019 është emëruar drejtoe i qendrës për Shëndet Publik.

Baby Boo