Ja kush e fitoi komunën e Vushtrrisë

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Ferit Idrizi, do të jetë kryetar i Vushtrrisë në katër vitet a ardhshme. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka publikuar 96,66% të votave dhe Idrizi ka fituar 53,13 %Xhafer Tahiri i LDK-së ka marrë 46,87 për qind.

Baby Boo