Ja kush do të jetë nderi i listës s ë deputetëve të LVV-së

Është nderë të jesh pjesë e të njëjtës listë të përbashkët me Vasfijen. Është fat i madh që do ta kemi Vasfijen në parlamentin e Republikes së Kosovës.

Vasfija nuk është vetëm e mbijetuar, por është një grua që dhimbjen dhe përvojën e saj e shndërron në aktivizëm për të ngritë zërin e grave të vendit që përjetuan dhunën më brutale të luftës së fundit.

Të kesh zërin e Vasfijes në kuvend është gjeja më e fuqishme në historinë e vendit tonë.
Albin Kurti

Ja postimi i plotë:
https://www.facebook.com/saranda.bogujevci/posts/10159423623167868

Baby Boo