Ja kur pritet që Gjykata e Apelit të shpall vendimin për dënimin e Gruevskit!

Gjykata e Apelit sot dhe nesër do të zhvillojë seancë për të diskutuar ankesën e Nikola Gruevskit për rastin “Tanku” për blerjen e “Mercedesit” luksoz. Seanca e sotme do të fillojë në orën 9:30.

Gjyatarja Dobrilla Kacarska e ka nënshkruar vendimin për Gruveskin dhe Gjoko Popovskin në mbi 200 faqe.

Gruevski u gjykua me dy vjet burg për veprën penale “pranim të çmimit për ndikim të paligjshëm”, ndërsa Popovski për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe kompetencave.

Për këtë lëndë në të cilën është i dënuar Nikolla Gruevski, vjetërsia e veprës penale hyn në fuqi në muajin tetor të këtij viti në qoftë se nuk ka ndonjë vendim efektiv. /Telegrafi/

Baby Boo