Ja kur hiqet ora policore, bashkë me hapjen e kufijve!

Kufijtë e Maqedonisë së Veriut të hapen nga 1 qershori dhe të hiqet ora policore, këtë e rekomandon Komisioni për Sëmundje Infektive, mëson Alsat. Sigurisht, rekomandimet e Komisionit duhet të pranohen nga Qeveria, e cila pritet të mbaj seancë sot në ora 16:00. Në mbledhjen e qeverisë gjithashtu pritet të merret vendimi edhe për  hapjen e hoteleve dhe objektet gastronomike. Sipas rekomandimeve nga mbledhja e sotme e Komisionit, jozyrtarisht mësohet se hapja e tyre do të nis nga dita e enjte.

Baby Boo