Ja kur fillon pagesa e ndihmës sociale për muajin gusht

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale ka afat deri më 1 shtator te bankat t’i dorëzojë të dhënat për shfrytëzuesit e ndihmës sociale me qëllim që më 2 shtator të sigurohet pagesa për muajin gusht.

Baby Boo

Nga shërbimi qeveritar për shtyp bënë të ditur se në mbledhjen e sotme qeveritare është miratuar Informqacioni për pagesën e ndihmës sociale.

Restorant Lumare