Ja kur është protesta e radhës kundër EVN-së

Pas mbajtjes së protestës së parë në shumë qytete të Maqedonisë së Veriut kundër “Keshillit Organizativ të Energjetikes” gjegjësisht kunder EVN-së Këshilli Organizativ i Protestes – Shkup paralajmëron edhe një protestë të rradhës.

Baby Boo

“Ju ftojmë që ti bashkangjiteni kësaj proteste sepse kjo cështja e shtrejtimit të rrymës na tangon apo i prek të gjitha të ardhurat e familjeve tona, pa marë parasysh përkatësinë etnike, religjioze ose ngjyrimeve politike dhe duhet të prezentojmë sa më masovikisht!”- deklarojnë nga Këshilli Organizativ i Protestes – Shkup.

Këshilli Organizativ i Protestes – Shkup kërkonë mbështetjen e gjithë qytetarëve.