Ja kur do të mbahen zgjedhjet lokale

Data e zgjedhjeve lokale mbetet e pandryshuar. Zgjedhjet loakle do të mbahën më 17 tetor, tha kryeministri Zoran Zaev. Sipas tij, grupet e punës kanë konstatuar se fushata për regjistrimin e popullsisë kryqëzohet me fushatën e zgjedhjeve lokale vetëm 3 ditë dhe kjo nuk bën një ndryshim të madh.
“Nuk ka nevojë për asnjë ndryshim në datën e zgjedhjeve. Data e zgjedhjeve është 17 tetori”, tha mes tjerash Zaev.

Baby Boo