Ja çfarë thonl nga T-home dhe VIP për thirrjet telefonike nga numrat e panjohur (Video)


Qytetarë të shumtë kanë parashtruar ankesa tek operatorët celularë të Maqedonisë, ngaqë po dyshojnë se kanë rënë pre e një skeme mashtrimi.

Baby Boo