Ja çfarë thotë Zhan Mitrev për djalin e tij që u arre*stua për terr*orizëm!

“Ai nuk është djali im,” tha kirurgu i zemrës Zhan Mitrev pas raportimit se 25-vjeçari Filan Mitrev ishte arr*estuar nëntorin e kaluar për komplotin e një su*lmi te*rrorist në objektet kryesore në të gjithë Gjermaninë dhe kishte siguruar kimikate për prodhimin e bo*mbave për operacionin.

Baby Boo

Nga kjo deklaratë e pronarit të klinikës “Zhan Mitrev” mbetet e paqartë nëse ai hoqi dorë nga djali i tij apo mohon plotësisht ndonjë lidhje me personin që dyshohet të jetë pjesë e një organizate terr*oriste.
Dy turq (njëri 21 vjeçar, tjetri 22 vjeçar) u arr*estuan në operacion, si dhe 24 vjeçari Mitrev, i cili tani është i aku*zuari i parë. Në akta8kuzë thuhet se Filan Mitrev aku*zohet për një akt të rëndë dhu*ne që kërc*ënon shtetin, shkelje të Ligjit për ar*mët ushtarake dhe su*lme.