Ja çfarë thotë Ademi për mësimin nga distanca, vitin shkollor dhe maturën shtetërore

Ministri i arsimit dhe shkencës Arbër Ademi nga vetëizolimi ka folur për mësimin nga distanca, vitin shkollor dhe maturën shtetërore!

Baby Boo

Intervista në linkun më poshtë: