Rrahje mes dy grupeve të femrave në një pompë në Fushë Kosovë (VIDEO)


Pesë femra janë rr*ahur në mes veti mbrëmë në një pompë benzini në Fushë Kosovë.
Në një video të publikuar, shihen se si këto femra rr*ahen me gru*shta, shk*elma dhe ka*pje flokësh në mes vete.
Ndonëse, ende nuk dihet arsyeja e rra*hjes në mes tyre.
Shikoni videon:

https://m.facebook.com/watch/?v=2775929696052092