Ja çfarë ndodhi me 56 vjeçarin që keqtrajtonte qenin në Prilep! (VIDEO)

Më 29 gusht në 19.00 në Stacioni Policor në Prilep është raportuar nga një person se rreth orës 16.30 një mashkull i panjohur, ngacmonte një kafshë në sheshin e qytetit të Prilep.

Baby Boo

I njëjti ka derdhur ngjyrë të kuqe mbi qenon dhe ka filluar ta tërheqë për këmbe.

Pas ngjarjes së raportua, ai u kap në vendin e inspektimit. Pas masave të marra , oficerët e policisë nga Zyra e Jashtme e Çështjeve Kriminale Prilep e privuan nga liria nga MM 56 vjeçar nga Prilepi.

Personit M.M i është ngritur vepër penale për “Torturim të kafshëve,” vepër kjo e ndëshkueshme në bazë të nenit 233 të Kodit Penal të Republikës së Maqedonisë./Pa Censurë

VIDEON mund ta ndiqni në këtë link https://www.facebook.com/AnimaMundiMacedonia/videos/329414674290250/