Ja çfarë kërkon BE-ja nga Maqedonia (FOTO)


Në konkluzat e Këshillit evropian miratuar dje, krahas datës së kushtëzuar për negociata për Maqedoninë në qershor 2019, edhe njëherë theksohet nevoja e zgjidhjes së skandalit me përgjimin dhe ndërhyrjen në Kuvend më 27 prill 2017.

Këshilli madje ka notuar edhe hapat në kthimin e pavarësimit të gjyqësorit përmes përmirësimit të punës në gjykata dhe vazhdimin e punës së PSP-së, por ripërsërit se nevojitet punë në këtë drejtim.