Ja çfarë i ofrohet Kosovës për heqjen e taksës ndaj Serbisë

Komisioneri Evropian Johanes Han i ka bërë një ofertë qeverisë së Kosovës nga Brukseli për në shkëmbim të heqjes së taksës 100% për Serbinë, përcjell Pa Censurë

Baby Boo

Por kjo nuk ka të bëjë fare me kushtin që është vënë nga Prishtina, e kjo për njohjen e Serbisë të Kosovës si shtet.

Oferta përfshin heqjen e emrit të UNMIK-ut nga marrëveshja e CEFTA-s, si dhe ri-negocimin e marrëdhënieve tregtare ndërmjet palëve të përfshira dhe zgjidhjen e mosmarrëveshjeve për regjistrimin e automjeteve.

Ende nuk ka asnjë përgjigje për këtë ofertë të diplomatit të lartë të Brukselit./ Pa Cenurë/