Izet Zeqiri sqaron pse ishte prezent tek tubimi i BESËS në Poroj!


Sot Lëvizja Besa promovoi ofertën në fshatin Poroj të Tetovës. Në këtë tubim u duk edhe Izet Zeqiri ku nuk u la pa u vënë re nga mediat!

Por Zeqiri në një post në FB ka sqaruar të gjithën ai shkruan: “ Të nderuara!
Nuk jam anëtar i asnjë partie politike dhe nga dorëheqja ime nga pozita e deputetit nuk merrem aktivisht me politikë, por si qytetarë jam i interesuar shumë t’i dëgjoj ofertat e kandidatëve për kryetar të Tetovës. Sot pata rastin në vendëlindjen time ta ndëgjoj njërin nga kandidatët për kryeyar të Tetovës.”