Izet Zeqiri: Jo 8300 për fëmijën e tretë,frikë për natalitetin!

Nga Izet Zeqiri

Është masë e gabuar e Qeverisë për shfuqizimin shtesave për fëmijën e tretë dhe zëvendësimi i saj me ndihmë vetëm fëmijve të lindur nga prindêr me asistenc sociale. Masa që propozohet nuk mundet te krahasohet me të drejtën që kanë pasur prindërit, të cilët 10 vite kanë marrë kompensim për fëmijën e tretë prej 8300 denarë. Analizat e Qeverisë se pagesat për fëmijën e tretë si masë nuk ka pasur efekt, në vete përmban frikën për natalitetin kryesisht të shqiptarëve.