Izet Mexhiti, Musa Xhaferi e të tjerë takohen sërish, çka po zihet në BDl?


Që nga krijimi i qeverisë LSDM-BESA dhe BDl paknaqësitë që shfaqën një pjesë e anëtarëve rë BDl-së akoma vazhdon. Këtë e dëshmoj edhe mbledhja e fundit e kryesisë që e thiri kryetari i kësaj partie Ali Ahmeti ku disa degë e refuzuan ftesën e kryetarit.

Sot në profilin personal kryetari i komunës së Sarajit njëherit edhe anëtarë i këshillit qëndror të BDI-së, ka postuar një fotografi me zyrtarë të lartë të BDl-së të cilët janë të pakënaqur me politikat e Ali Ahmetit.
Siç e dijmë tashmë BDl-ja po pregaditet për kongresin e ardhshëm dhe ndoshta pregaditjet kanë filluar shum më herët.

Baby Boo