IZET MEXHITI EMËROHET DREJTOR(FOTO)

Nënkryetari i BDI-së dhe ish kryetari i komunës së Çairit, Izet Mexhiti, është emëruar drejtor. Mexhiti nuk ka marrë post drejtori në ekzekutiv, por është emëruar drejtor i Akademisë politike të BDI-së “Abdilaqim Ademi”, që mban emrin e ish ministrit të arsimit dhe sekretarit të përgjithshëm të kësaj partie, shkruan Gazeta Lajm. Në këët cilësi, ai para ca kohe ka marrë pjesë edhe në një event të organizuar nga NDI.

Baby Boo