Izet Mexhiti: BDI kishte kandidat potencial për president Talat Xhaferin ! (VIDEO)

Nënkryetari i BDI-së Izet Mexhiti, njëherësh shef i Shtabit zgjedhor për zgjedhjet presidenciale ka thënë se BDI ka pasur kandidatin e vet, nëse shkohej për këtë opsion.

Baby Boo

“Kishte zëra edhe brenda LSDM dhe brenda BDI-së për të dalë me kandidat partiak, ne kemi qenë gati edhe për këtë opsion. Kandidat më potencial do të kishte qenë Talat Xhaferi, si kandidat i BDI-së”, ka thënë Mexhiti në Click Plus.