Qendra e Studentëve në Prishtinë në grevë urie për shkak se…

Personat të cilën vijnë nga shtetet e ndryshme perëndimore për në Kosovë, vendosen në karantinën në Qendrën e Studentëve në Prishtinë, si masë për parandalimin e Covid-19.

Baby Boo

Më 27 mars, V.S ishte kthyer nga Zvicra, dhe menjëherë është vendosur në karantinë, por sot policia i thanë që do t’iu shtohen edhe 14 ditë tjera, dhe nuk dhanë ndonjë sqarim.

Në lidhje me këtë, nga dita e sotme të gjithë të karantinuarit në Konviktin numër 7, ku ndodhet edhe V.S, janë në grevë urie.