Ishte milionere, por tani jeton në rrugë duke gjetur ushqim në plehra

Ish-modelja, Loni Willison pesë vjet më parë, pësoi një krizë mendore dhe humbi punën e saj si asistente në një qendër të kirurgjisë kozmetike.
Kur njerëzit e njohin, ata flasin me të, i japin disa para që ajo të ushqehet.

Baby Boo Tinex

Ish-gruaja e Jeremy Jackson, ka qenë e pastrehë për muaj me radhë dhe nuk duket më e bukur si më parë.
Shumë burra kanë ‘vuajtur’ për gruan bionde të linjave perfekte, dhe tani ajo po kërkon ushqim në plehra dhe është e pasigurt çdo ditë.
Sa herë që fotografët e kapin atë duke kërkuar ushqim, fotot udhëtojnë nëpër botë.

Ajo u tha gazetarëve se nuk ka më telefon, por ka ushqim të mjaftueshëm dhe një vend për të fjetur.
Ishte e ngjashme vitin e kaluar, dhe ato fotografi u panë nga ish miqtë e saj të cilët ishin tmerruar dhe filluan një aksion për ta hequr atë nga rruga.

Restorant Lumare