Ishte i bindur se vetëm vdekja do ta largojë mga kryesia! Sot atë e shkarkuan me…


Me dy të tretat e votave të riasetit të BFI-së është marrë vendim që të shkarkohet Sulejman Rexhepi si kryetar i BFI-së dhe në vend të tij si ushtrues detyre të vijë Shaqir Fetahu deri në zgjedhjet e ardhshme në BFI. Lajmin e bëri të ditur vetë myftiu aktual i Gostivarit Shaqir ef. Fetahu.