Ishin të fortë kur tërhiqnin zvarrë Selën, shikoni si qajnë si fëmijë në gjyq nacionalistët sllavë (VIDEO)

ISHIN TË FORTË KUR TËRHIQNIN ZVARRË ZIADIN SELËN PA VETËDIJE NË KUVEND, QANIN SI FËMIJË KUR U SHQIPTUA DËNIMI

ISHIN TË FORTË KUR TËRHIQNIN ZVARRË ZIADIN SELËN PA VETËDIJE NË KUVEND, QANIN SI FËMIJË KUR U SHQIPTUA DËNIMI

Publiée par TV21 sur Jeudi 5 juillet 2018

Autoritetet e drejtësisë në Maqdoni kanë dënuar me 81,5 vjet burg 7 të akuzuarit për tentimin për vrasjen e deputetit Ziadin Sela, që ndodhi më 27 prill të vitit të kaluar, kur turma nacionaliste maqedonase hyri me dhunë në Kuvendin e Maqedonisë.

Kire Georgievski u dënua me 13 vjet burg, Oliver Oshavkovski me 10.5, Nikollçe Dimitrievski me 10.5, Aleksandar Janeveski-Toshta me 13 vjet, Andrej Micov me 10.5, Nikolla Vojminovski me 13.5 dhe Kosta Dellov me 10.5 vjet burg.

Baby Boo