Ish ushtari UÇK-së punësohet këshilltar te Zaevi, kritikohet rëndë nga mediat maqedonase


Ish ushtari i UÇK-së BekimAliu nga Kumanova së fundmi është punësuar këshilltar në kabinetin e kryeministrit Zaev shkruan PaCensurë.

I shpejtë ka qenë reagimi i disa mediave maqedonase duke e quajtur “si person të rrezikshëm” dhe pjesëmarrës në ngjarjet e 9 majit në Kumanovë.

Nuk bëhet e ditur se për çfarë do t’a këshillojë Bekim Aliu kryeministrin Zaev. Zaev ka tentuar disa herë të punësojë ish uahtarë të UÇK-së, siç ishte rasti edhe me komandant Hoxhën. Pa Censurë