Ish-ushtarët e UÇK-së vizituan Kompleksin Memorial “Dëshmorët e Koshares”


Sakip Fetai, ish-ushtar i UÇK-së
Si gjdo her me 9 prill bojm takimin me vllezrit ton te kaluar ne at bot, bejm homazhe ne vendprehjet e tyre ne kompleksin memorial ne Koshare,dhe vazhdojm me te gjith shoket te batalijonit te 3-t dhe vellezrit e deshmorit te kombit MENTOR HUMOLLI, Jeton Humolli dhe Arianit Humolli naper pikat te cilat kemi lu*ftu me shum krenari dhe me zemer per Kosoven shtet, ju pershendes familje te deshmoreve, invalideve te lu*ftes si dhe ju bashklu*ftetar…..deri ne frymen e fundit ne dot jetojm me ju.