Ish ushtarët e UÇK-së kundërshtojnë ashpër filmin “Tallja e Krishtit” (VIDEO)

Baby Boo

Ish ushtarët e UÇK-së kundërshtojnë ashpër filmin “Tallja e Krishtit” që do të shfaqet në muajin tetor nga regjisori Jani Bojadzi!

Ky film skandaloz është mbështetur nga Agjencioni i Filmit të Maqedonisë në vitin 2015. Agjencioni i Filmit është institucion i pavarur nga Ministria e Kulturës dhe është i lidhur drejtpërdrejt me Qeverinë.