Ish-shefi i NATOS, Javier Solana, shërohet nga koronavirusi, dështojn lutjet e Sheshelit

Ish-sekretari i përgjithshëm i NATO’s, Javier Solana, i cili u konfirmua i infektuar me koronavirus, përmes një shkrimi në twitter ka njoftuar se është shëruar dhe ka lëshuar spitalin ku po trajtohej nga kjo sëmundje.

Baby Boo

“Solana ka thënë se pas katër javëve e gjysmë, po e lëshoj spitalin”, shkruan Solana.

Ai falënderoi të gjithë miqtë që e kanë mbështetur gjatë kësaj kohe.

“Falenderoj të gjithë miqtë që më kanë mbështetur”.