ish-Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Lordi Xhorxh Robertson, sot do të qendrojë në Shkup


Një delegacion i lartë i diplomatëve të shquar, të udhëhequr nga ish-Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Lordi Xhorxh Robertson, sot do të qendrojë në Shkup.

Delegacioni do të pritet nga Kryeministri Zoran Zaev

Në këtë delegacionin do marrin pjesë Rosen Plevneliev, ish-president i Republikës së Bullgarisë, Christopher Geijd- ish-sekretar privat tek Mbretëresha e Britanisë së Madhe ,Robert Gelbart ambasador dhe anëtar i Këshillit të Atlantikut, Alain Le Roy Ambasador i Francës, Bernie White, , Zoran Cicak, , Mark Laiti dhe Sarah Badenbo,.

Planifikohet te mbahet nje konferencë e përbashkët shtypi, pastaj edhe panel diskutim me Ministren e Mbrojtes Radmilla Shekerinska, Xhorxh Robertson, Rosen Plevneliev dhe Allen Le Roa.

Baby Boo