Ish-protagonistja e Përputhen Ina Kollçaku: Jam e dashuruar, dua të bëhem nënë pa baba

Bizesmenia, Ina Kollçaku, në një intervistë me gazetarin, Ronaldo Sharka, në meisionin “Ora Verore” pranon se kjo verë e ka gjetur të dashuruar. Ina gjithashtu thotë se vazhdon  të dëshirojë të bëhet nëën pa baba, duke nënvizuar se  ndihet gati biologjikisht.

Baby Boo

Ronaldo Sharka: Vitin e kaluar ke folur  për faktin e të qenurit nënë, pa baba. Vazhdon ende ti qendrosh këtij mendimi?
Ina Kollçaku: Po, vazhdoj ta mendoj.
Ronaldo Sharka: Kur ?
Ina Kollçaku: Biologjikisht jam duke e ndjerë gjithmonë dhe më shumë. Ta premtoj ekskluzive.
Ronaldo Sharka: Je apo jo e dashuruar?
Ina Kollçaku: Unë jam gjithmonë e dashuruar.