Ish-pjesëtari i MUP-it serb, tregon se si gjatë lu*ftës në Kosovë përdori uniformën e UÇK-së për të kryer operacione

Slavko Nikiç, është kolonel i MUP-it serb dhe pjesëtar i shërbimeve sekrete serbe. Njihet edhe si mik i mirë i kr*iminelit Ratko Mladiq. Ka jetuar në Prishtinë, kurse sot është një nga kozakët e rusëve në Ballkan
Në një emision në Serbi, ai ka pranuar se ka qenë i ma8skuar me uniformën e UÇK-së në disa raste.

Baby Boo

Ky emision u transmetua në Serbi derisa Nikiq po e publikonte librin e tij me rrëfimet për lu*ftën.
“Kanë menduar se kjo foto është montazh, por ua siguroj unë se uniforma është e vërtetë”, ka thënë ai.
Ndiqeni deklaratën e tij shokuese të thënë publikisht.