Ish luftëtari i UÇK-së ka një ide se si të identifikohen veteranët e rrejshëm

Nystret Cena përpos që luftoi, ishte edhe njëri ndër të parët që filloi ta furnizonte me armë “Brigadën 162 Agim Bajrami” të UCK-së, në Kaçanik.

Ky ushtar nuk e ka problem ta dëshmojë se është veteran i luftës. Mirëpo, ai ka një ide si të identifikoj të tjerët që po pretendojnë se ishin pjesëtar të UÇK-së, njofton Klan Kosova.

Ai ka propozuar që të mbushet stadiumi me të gjithë ata që pretendojnë që kanë qenë në luftë dhe të identifikohen nga komandantët dhe bashkëluftëtarët.

Baby Boo