Ish-konkurrenti i “Për’puthen” kë*rcënon emisionin: Do të ju demaskoj


Eri ka ‘kër*cënuar’ emisionin ‘Përputhen’.
Eri ishte përjashtuar nga emisioni “Përputhen”, për shkak të një për*leshje me konkurrentë të tjerë.
Së fundi, me anë të një postimi, ai ka bërë të ditur se gjatë kohës kur ishte në emision e kishte planifikuar një takim me helikopter, por nuk ia kishin pranuar.

Ar*miku kryesor i diabetit është gjetur tashmë! Sheqeri bie në 4.6
Tani, ai thotë se ka marrë vesh se do të mbahet një takim i tillë dhe në rast se realizohet do ta dem*askojë emisionin.
“Kam mor vesh qe do bohet takimi me helikopter qe mu sma lejun ta boj takimin me helikopter per shkak se zdonin qe te merja vemendje, nqs del takini neser me helikopter un do tiu dem*askoj komplet emisionin. Kaq po iu them te ma dini per nder se po iu paralajmroj”, ka shkruar Eri.