Ish-konkurentja e Përputhen, Ina Kollçaku do të botojë libër


Pas famës që u dha ‘’Për’puthen’’ konkurrentët e shfrytëzuan për hapjen e bizneseve, futjen në botën e televizionit e një pjesë e madhe futjen në muzikë.
Shumë nga ta publikuan këngë dhe ky fenomen mori kritika të shumta nga publiku por edhe vetë konkurrentët tjerë.

Një nga ata e pyeti “Nëse jeta jote do të ishte një libër, si do e kishte titullin?”
Ina u përgjigj duke shkruar, “Nëse do ta thoja, do zbuloja titullin e librit tim”, duke zbuluar më tej se libri i saj nuk është një biografi po i zhanrit sureal.